Představujeme vám nový portál Gastrozoom.cz – moderní portál o problémech, kterými trpí většina profesionálů, kteří se pohybují v gastro provozech. A co je cennější, budeme vám zároveň přinášet osvědčená a vyzkoušená řešení problémů, získaná zkušenostmi a praxí.
Na stránkách portálu Gastrozoom.cz najdete originální nápady (např. zaměstnanecký Black list a White list), řadu užitečných odkazů, nabídku gastro zařízení, bazar použitého gastronomického vybavení, personální rubriku nebo speciální nabídku dodavatelů vah a pokladních systémů vyvinutých speciálně pro gastro provozy. Prostor dostane i burza pracovních příležitostí pro kvalifikované pozice s hodnocením zaměstnance i zaměstnavatele, databáze gastro podniků a jejich hodnocení jak zákazníky, tak konzultanty a dokonce i vlastními zaměstnanci.
Moderní technologie na prvním místě
Téměř všichni podnikatelé v gastro prostředí i většina restauratérů a hoteliérů si uvědomují, že od spokojeného a stále se vracejícího zákazníka se odvíjejí také obchodní výsledky. Některé z restaurací a hotelů si uvědomují také to, že je nutné se snažit, aby těch nespokojených zákazníků bylo co nejméně. Spokojený zákazník se rád o svoje zážitky podělí s ostatními lidmi a poskytuje tak mimořádně účinnou reklamu, a to zdarma. Právě tak nespokojený zákazník bude svoji kritiku všude zdůrazňovat a doporučovat ostatním, aby se vašemu podniku vyhnuli. Proto je hlavní myšlenkou portálu Gastrozoom podporovat to, co je pro zákazníka dobré a co slouží k jeho spokojenosti. Cest k dosažení tohoto cíle je celá řada, ale jedna z nich vede právě přes moderní technologie. Portál Gastrozoom si klade za jeden z nejdůležitějších úkolů trvale vás seznamovat s novinkami v oboru moderních technologií.
Black list a White list
Portál Gastrozoom.cz slouží rovněž jako web pro získávání nových zaměstnanců. Na stránkách portálu naleznete prostor pro inzerci vámi nabízených volných pracovních pozic. Výsadou a specialitou tohoto portálu je tvz. Black list a White list. Tato služba poskytne uživatelům informace o kvalitách zaměstnanců z oboru gastronomie z celé ČR. Naleznete v ní hodnocení a doporučení od předchozích zaměstnavatelů. Služba Black list vám umožní prověřit si potenciálního zaměstnance ještě před uzavřením pracovního poměru, a zároveň vám dá možnost dotázat se na jeho kvality. White list naopak obsahuje seznam všech nejlépe hodnocených pracovníků. Jak Black list, tak White list považujeme za velmi prospěšné a účinné při snižování rizik se zaměstnáváním pracovníků s problematickou minulostí nebo s nečestnými úmysly.