Starý Pán

About company

Dobrý den,
dovolte abych se představil, říkají mi Starý pán. Po celý život jsem se potuloval za devatero horami a řekami, hnán touhou poznat nové dálavy, cizí národy a zažít nová dobrodružství. Dnes mi schází pleskání plachet ve větru, skřípání lanoví a tlukot vln pod přídí. A co teprve ten nepopsatelně prchavý okamžik, kdy se z nebes ozve dlouho očekávané a přesto překvapivé zvolání „Země“! Ale jak již to u mužů bývá, od určitého věku láska prochází žaludkem a postupně i u mne převážily zážitky kulinářské. Na stará kolena jsem oprášil svůj lodní deník a dobroty, lahůdky a delikatesy v něm zapsané, tedy ty, které jsem ve světě vyhledával, budu s kolektivem restaurantu nabízet právě Vám. Mistři kuchaři pro Vás denně připravují z čerstvých surovin a ingrediencí široký výběr jídel z české i zahraniční kuchyně. A ani vegetariáni či salátoví gurmeti u nás nepřijdou zkrátka. Nabídka kuchyně je doplněna o několik druhů točeného piva, včetně piva nealkoholického, dále nabízíme kvalitní česká a zahraniční vína,alkoholické i nealkoholické nápoje, koktejly, aperitivy, destiláty a další produkty.

Reviews

Jídlo
Obsluha
Celek
Request for consultation


Pro hodnocení restaurace se přihlašte pod osobním profilem.
0%
20%
40%
60%
80%
100%

On shift

This restaurant has not entered schifts or currently no one works.

Reservation

Request for reservation was sent thank you. Please wait for the confirmation from the restaurant's staff..

Opening hours


Pondělí:    11:30 - 23:30
Úterý: 11:30 - 23:30
Středa: 11:30 - 23:30
Čtvrtek: 11:30 - 23:30
Pátek: 11:30 - 0:30
Sobota: 12:00 - 0:30
Neděle: 12:00 - 23:30

Contact

Starý Pán
Donatellova 2001/10
100 00 Praha 10 - Strašnice
Email :
Phone :
Website : www.starypan.cz

Map

Debate

To enter the dabate you need to sign in

Pictures from Customers

Starý Pán

Menu

This restaurant has no menu.

Starý Pán

Polední menu

This restaurant has no menu.

Request for consultation

LoginNesprávné přihlašovací údaje

Don´t you have an account? Sign up
Password recovery

Log in for faster access to information from the world of gastronomy.