SPADLA PEC

About company


Spadla pec je restaurace, bar a do budoucna club, který bude vybudován ze sklepních prostor. Nabízíme svým hostům vynikající kuchyni od tradičních jídel, přes míchané saláty po různorodou úpravu mas.



Od 11.00 – 15.00 zde najdete zvýhodněnou polední nabídku a nekuřácký salonek. Vaříme až do 22.00! V Naší nabídce je i několik druhů pizz přímo z pece.



V letní sezóně je pro Vás připravená rozlehlá zahrádka, kde jistě najdete soukromí a příjemné posezení. Namícháme Vám osvěžující cocktaily , či připravíme vynikající kávu značky Bristot.



Dále jsme výjimeční širokým sortimentem alkoholu. V nabídce jsou ušlechtilé rumy, whisky a giny. Samozřejmostí je velmi chutné pivo Krušovice a všechny ostatní druhy alko a nealko.



Restaurace Spadla pec pořádá večírky, soukromé oslavy s živou kapelou či reprodukovanou hudbou, v budoucnu s otevřením clubu i DJ. Restaurace se nachází v místě s ideálním spojením do centra. 5 min Metro, Bus i Tram.



Přijďte k nám a my Vám nabídneme kvalitní, profesionální a příjemnou obsluhu a rozmazlíme Vaše chuťové buňky…

Reviews

Jídlo
Obsluha
Celek
Request for consultation


Pro hodnocení restaurace se přihlašte pod osobním profilem.
0%
20%
40%
60%
80%
100%

On shift

This restaurant has not entered schifts or currently no one works.

Reservation

Request for reservation was sent thank you. Please wait for the confirmation from the restaurant's staff..

Opening hours


Pondělí:    11:00 - 23:00
Úterý: 11:00 - 23:00
Středa: 11:00 - 23:00
Čtvrtek: 11:00 - 23:00
Pátek: 11:00 - 0:00
Sobota: 16:00 - 0:00
Neděle: 16:00 - 22:00

Contact

SPADLA PEC
VACÍNOVA 420/9
180 00 PRAHA 8
Email : spadlapec@spadlapec.cz
Phone : +420 774 518 117
Website : WWW.SPADLAPEC.CZ

Map

Debate

To enter the dabate you need to sign in

Pictures from Customers

SPADLA PEC

Menu

This restaurant has no menu.

SPADLA PEC

Polední menu

This restaurant has no menu.

Request for consultation

LoginNesprávné přihlašovací údaje

Don´t you have an account? Sign up
Password recovery

Log in for faster access to information from the world of gastronomy.