Magazine

Koučink je efektivní nástroj v oblasti hotelnictví a gastronomie

30. 07. 2014

Filozofie koučinku říká, že všichni lidé jsou v něčem dobří a pokud jsou motivováni, mohou dosáhnout svých cílů. Za asistence kouče jich mohou dosáhnout rychleji a snáze. I o tom jsem si povídala s Lukášem Pejchalem, profesionálním koučem, viceprezidentem ICF.

Co si lze pod pojmem koučink představit?

O koučinku se těžko jen hovoří. V podstatě je to rozhovor formou otevřených otázek. Dají se ale využívat i různé nástroje, například takzvaná strategie Walta Disneyho. To vše slouží k tomu, aby se klient stal například manažerem, kterým touží skutečně být. Nebo se dostal tam, kde chce skutečně působit. Největším nepřítelem v našich životech jsme si my sami. Konkrétně naše podvědomí. Koučink umí přenastavit to, co nám neslouží. Jinými slovy, brzdí. Doporučuji si koučink prostě nezávazně vyzkoušet. Většina profesionálních koučů věnuje jedno setkání na svoje vlastní náklady.

To enter the dabate you need to sign in

LoginNesprávné přihlašovací údaje

Don´t you have an account? Sign up
Password recovery

Log in for faster access to information from the world of gastronomy.