Vybavení kuchyně

Jan Novák on 11:25, 10.02.2015

Miliam napsala: Dobrý den, zrovna si pomalinku vybavuji restauraci. Nejedná se o žádný velký komplex, restaurace pro 100 lidí + bar. Ale neustále zjištiji, že mi stále a stále něco chybí. Minulý týden jsem dokupovala dávkovače k myčkám, jedná se drobné věci, ale svou funkcí užitečné. Proto pište, které další takové vychytávky nesmí chybět v kuchyni restaurace, podle mě to může být inspirací pro mnohé z nás.

on 14:39, 14.12.2016
Když jsme zařizovali restauraci, také jsem pořád zjišťoval, že něco chybí. Je toho opravdu spousta. Co tak teď pamatuji, tak nám chyběli tenderizéry , pily na kosti, hmoždíře, atd... bylo toho dost :D :D z těch větších věcí nám pak chyběl nějaký nerezový nábytek a konvektomaty. Koupili jsme je dost levně u jedné firmy, ale potom se rozbily, tak jsme je nakoupili na jinem eshopu. Na takovýhle věcech se nevyplatí extra šetřit no.

------Příspěvek byl upraven 17.12.2016 v 00:27:54------

------Příspěvek byl upraven 17.12.2016 v 00:28:23------

To enter the dabate you need to sign in

LoginNesprávné přihlašovací údaje

Don´t you have an account? Sign up
Password recovery

Log in for faster access to information from the world of gastronomy.